Fiskelycka med kläder för fiskare

Fiskeväst med funktion!

trespass-fiskeBörja planera och rusta upp inför fiskesäsongen med en funktionell och praktisk fiskeväst. För dig som gillar fiske är en fiskeväst ett enkelt sätt för dig att hålla koll på din fiskeutrustning. Håll dig organiserad för bästa fiskeupplevelse med en mängd olika funktioner. Vid Flugfiskare har du ett större behov av en fiskeväst eftersom du vadar ut i vattnet och behöver ha all utrustning på dig, i detta fallet är fiskevästen ett otroligt viktigt plagg.  Det går också bra att använda en fiskeväst för andra typer av fiske.

 

Det vi gillar med fiskevästen är:

  • Praktiska fickor
  • Plats för krokar
  • Förvaring av beten och agn
  • Bra med både stora och små fickor
  • Perfekt för flugfiske, du kan förvara peang, linklippare, flugask, torrflugemedel m.m
  • Allt är nära till hands och inget sitter i vägen när du kastar

Trespass Tackle Väst är en slitstark och praktisk väst för fiske med många praktiska fickor anpassade för fiske. Snabbtorkande material och en insida i tunnt meshfoder. Behandlad med Trespass Moskitophopbia som minskar myggens dragningskraft till dig som är ute i naturen.

trespass-tackle-m-color-nej-218

Läs mer om Trespass fiskeväst här!

En fiskeväst kan även vara mycket praktisk för barn att använda när de är med och fiskar eftersom det är ett enkelt sätt för ditt barn att hålla sina fiskeredskap på plats. Fiske har många fördelar för barn och vuxna som får kvalitetstid tillsammans, barnet får lära sig att ha tålamod medan de väntar på napp och de får en rolig upplevelse i naturen.

 

Vilka smarta funktioner är du ute efter när du letar fiskeväst?


Kommentera