ITAB Outdoor Kloka kläder Nyheter & trender

Vad saknar du i vårt sortiment?

Hela vårt avlånga land har fått känna på den första snön och vi packar paket för fullt så att du och dina nära kan njuta av den härliga snön i vinter. Under året har vi lanserat många nya produkter och varumärken. Vi har tagit fram nya delar i vårt sortiment som är anpassat för hundförare, barn och junior samt fiske. Vi fortsätter att uttöka och bredda vårt sortiment och undrar nu vad du som besöker oss på ITAB Outdoor saknar hos oss, svara gärna på frågorna nedan och lämna tips på vad just du skulle vilja hitta i vår butik? Vad gör vi bra – vad gör vi mindre bra?

Nedan har vi staplat upp några kategorier, varumärken och produktnyheter för att kunna hjälpa er med att komma med tips och önskemål kring våra produkter och varumärken. Nu kan ni hjälpa oss att bli bättre, vilka delar av vårt sortiment tilltalar just dig?

 

Under våren tog vi fram ett utvalt sortiment för bl.a. Hundförare och hundägare.

hundförare

 

Se vårt sortiment för hundförare

 

Vi  har tagit fram kläder för barn och junior. Ett sortiment med funktionella overaller, jackor, underställ, kängor och stövlar.

Kläder för barn

 

Sortiment för barn & junior

Några av våra nya varumärken för i år är Arrak Outdoor, Marmot, Lindberg och Jack Wolfskin. Har du något varumärke som du tror skulle passa med vårt övriga sortiment?

Våra produktnyheter från T&P har vi tagit fram för att kunna hålla hög kvalité till låga priser, detta tack vare att vi handlar utan mellanhänder. Inför vintersäsongen tog vi bl.a. fram en varm vinterjacka i dam- och herrmodell, ett nytt funktionellt underställ samt flera nya mössor. Kan detta vara något för just din vintergarderob?

Se alla kläder från T&P

Vi  är tacksamma för dina värdefulla kommentarer och vi vill att du som kund ska känna dig som hemma på vår sajt och att vårt sortiment känns både nytt och tilltalande samtidigt som vi behåller storfavoriterna år efter år. Så slutligen, vilka är just dina favoriter och vad saknar du i vårt sortiment?
/Gänget i Surahammar

Kommentarer

Kommentera